Sztárok

Magyar celeb vajúdik a TV2 új műsorában

Szerdán délelőtt egy sajtótájékoztató keretében jelentették be a TV2 új műsorait. Tippeljetek, ki tér vissza a képernyőre ősszel?!

Magyar celeb szül a TV2 új műsorábanAzt már hétfőn megtapasztalhattuk a SuperTV2 csatornán, hogy milyen Kasza Tibi első műsora (kritika itt), kedden pedig megnézhettük, hogyan költözik be Kordáékhoz Pimasz úr és felesége. Arról is írtunk, hogy újra forog az Mr. és Mrs. Claudiával és Tillával, így valóban kérdéses, hogy mit tartogatnak még nekünk a csatorna dolgozói. Ami biztos: a Voice körül eddig nagy a csend, Győzike pedig átigazolt.

Helyszínen lévő újságírónk szerint Ágica, Berki Krisztián, Bálint Toncsi és Gáspár Győző is ott sétál a sajtótájékoztatón. Mint kiderült, a TV2 egy új celebreality-műsort indít Édes élet címmel. Az első adást szeptember 16-án láthatjuk. Benne lesz Gombos Edina és családja, Berki Krisztián, de azt is végigkövetheti, aki erre kíváncsi, hogyan vajúdik Ágica. „A szülőszoba bejáratáig forgott a kamera. Onnan tovább nem kísértek” – mondta nekünk az egykori villalakó. Nagyon tehát nem lőttünk mellé, amikor bő tíz nappal ezelőtt a külföldi celebes valóságshow-kat elemeztük, a trágyalapátolástól a szülésig.

Előkerült Claudia és Tilla is, akik a Mr. és Mrs. új szezonjáról árulnak el titkokat. „Vendégünk lesz majd Gesztesi Máté is. A volt mostohafiam ott állt velem szemben férfiként és csókolózott, így még soha nem láttam…” – ecsetelte Liptai. “Az új szezonhoz készítettünk egy promófilmet, Pitt és Jolie közös filmjének lövöldözős jelentét játsszuk el. Clauba ereszteni egy tárat, következmények nélkül, fantasztikus volt” – poénkodott Tilla. Remek. Megyünk tovább.

Kolléganőnk szerint nincs mitől félnünk, mert Gáspárék nemcsak az Édes életben, de a Mr. és Mrs.-ben is szerepelni fognak. Nyugalom! Lakatos Márk is visszatér, Shoppingkirálynők címmel indul műsora a Fem3 csatornán. A műsor lényege, hogy a versenyzőknek négy óra alatt kell adott összegből, adott témában ruhákat vásárolni. Nemcsak celebek, hanem hétköznapi asszonyok is szerepet kapnak majd. Hiába na, mind királynők vagyunk, ugye, Kocsis Korinna?

Október 11-én Sztárban sztár címmel új formátumot mutat be a TV2. “Az élő showműsorban a nemzetközi trendeket követve ismert hazai sztárelőadók külföldi és magyar énekes-legendák bőrébe bújnak”- mondták a sajtótájékoztatón. Nos ez azért lesz érdekes, mert augusztus 17-én jelentette be közleményben az RTL klub, hogy megvette a Your Face Sounds Familiar formátumot. “A zenei showműsor főszereplői ezúttal hazai, a zenei életből ismert személyiségek, akik legendák bőrébe bújva mutatják meg, hogyan tudják az adott ikont megszemélyesíteni, illetve közkedvelt slágerét, egyedülálló mozgását és gesztusait színpadra vinni.”- állt akkor az RTL közleményében. Tessék mondani, mi a különbség?!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top