Sztárok

Stohl meg akarta verni Alföldit

Különleges és szoros barátság köti össze őket. Ennek ellenére Stohl meg akarta verni a rendezőt.
 István, a király – kritika

Alföldi Róbert támogatta színészét, amikor  Stohl tárgyalása 2011-ben elkezdődött. A színész pedig kiállt a rendezője mellett, amikor a Nemzeti Színház következő direktorának megválasztásáról volt szó. Azonban a jövő héten megjelenő Alföldi színháza Öt nemzeti év című könyvből kiderült, hogy ez a barátság is megélt mélypontokat – írja a Blikk. A lap több részletet közöl a könyvből, az egyik pont erről szól: „Jut eszembe, egyszer majdnem megvertem. Gyulán próbáltunk, és egy fiatal partneremet csuklóztatta ezerrel. Hetven fok volt a színpadon, ő meg egy napernyő alatt ült, vizes törülközővel a nyakában. És emlékszem, egy bukósisak volt a kezemben, amikor meglódultam, és elindultam lefelé; nem tudom, mit csináltam volna, ha utolérem, de valami lehetett az arcomon, mert ő rohant fölfelé a nézőtéren. Ma már visítva röhögünk rajta, mert ő voltaképp imádja az ilyesmit” – olvasható Stohl visszaemlékezése a könyvben.
A színész arról is beszámolt Csáki Judit könyvében, hogy tavaly meghívta magukhoz karácsonyozni Alföldit, de barátja ez udvariasan visszautasított: „Azt mondta, nem bírná jól”.

Stohl meg akarta verni Alföldit

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top