Sztárok

Így kezdik a tanév első napját a hírességek

A sulikezdés nemcsak a gyerekeknek jelent komoly kihívást, ilyenkor a szülőknél is korábban csörög az ébresztőóra. Nézd meg, hogyan indult a Schobert család vagy épp Bálint Toncsiék első tanítási napja, és hogy ByeAlex milyen jó tanáccsal látta el az iskolába igyekvőket.

Becsengettek! ByeAlex jó tanáccsal kezdte a szeptember elsejét Toncsi talán még jobban is izgult, mint az ő Babikája, hisz már két nappal az iskolakezdés előtt posztolt a Facebook-oldalára. „Kettőt alszunk, és kezdődik a suli” – írta Toncsi, aki a legfrissebb pletykák szerint szívesen szülne még egy gyermeket új szerelmének. A bokszkirálynő iskolakezdés miatt érzett izgatottsága tegnapra elérte a csúcspontját: „Holnap évnyitó. Nagyon izgulok!!” – osztotta meg közösségi oldalán.

Rubint Réka – aki a mai napig tini módjára szerelmes férjébe –, már indulás előtt meghatódott gyermekei testvéri szeretetén. „Életem egyik legszebb és legmeghatóbb pillanata… Lara óvó ölelése kíséri Norbikát az iskolába. Izgatottan várják az első napot. Legyen szép és élményekkel gazdag napja »kis« FB családunk minden iskolásának!” – írta közösségi oldalán a fitneszmami, aki a nyár elbúcsúztatásaként még elutazott egy romantikus nyaralásra férjével.

Demcsák Zsuzsa edzeni megy, ByeAlex pedig drukkol

jatek dobozok
Új izgalmas, online játékok! – Látogasd meg a Nők Lapja Café játék rovatát!

Demcsák Zsuzsáéknál az ősz nemcsak a suli kezdetét jelenti, ilyenkor Zsuzsa röplabdaedzései is elkezdődnek. Bár ByeAlexnek még nincs kit az iskolába kísérnie, azért néhány jó tanáccsal ő is ellátta a kis nebulókat a tanév első napjának alkalmából. „Hajrá, sulisok! Amikor épp nincs kedvetek tanulni, gondoljatok mindig arra, hogy hülyének lenni nem erény! Egyébként meg szép iskolakezdő napunk van” – osztotta meg magvas gondolatait a Facebook-oldalát is egyedien kezelő énekes, aki még egy Edgar Allan Poe-idézettel is hozzájárult a suliba igyekvők bölcsebbé tételéhez. „Nem a tudásban van a boldogság, hanem a tudás megszerzésében” – írta az énekes, aki mindig kimondja, amit gondol.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top