Sztárok

Kasza Tibi: “Anyu közel állt ahhoz, hogy elveszítsük”

Kasza Tibi életének egyik legfontosabb napján került kórházba az édesanyja, és csak órákkal a Kasza! című talkshow felvételei után mondták el a műsorvezetőnek, hogy baj van.

A TV2 őszi sajtótájékoztatóján találkoztunk Kasza Tibivel, aki kérdésünkre boldogan újságolta, édesanyja sokkal jobban van. Korábban a Szépségkirálynő című műsorban műsorvezetőként debütáló énekes elárulta, nem sokon múlott, hogy elveszítsék cukorbeteg édesanyjukat. „Az első forgatási nap reggelén került kórházba. Nagyon közel állt ahhoz, hogy elveszítsük, nagyon nagy volt a baj. Hála istennek már jobban van. Folyamatosan van mellette valaki, én is voltam többször lent nála Szegeden. Az aggodalom most nem az, hogy talpra állítják-e, hanem hogy ez ne ismétlődhessen meg. Egy ilyen szintű rohamot kétszer túlélni, arra nincs garancia. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy velünk maradt” – mesélte a SuperTV2-n bemutatkozó Kasza! című műsor házigazdája.

Kasza Tibi: „Anyu közel állt ahhoz, hogy elveszítsük” (jóváhagyva!!)

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top