Sztárok

Íme, a legújabb királyi baba – fotó

A brit Hello! magazinnak mutatták be az angol királyi család legújabb tagját, aki, ahogyan szülei elmesélték, híres felmenőiről kapta a nevét.

II. Erzsébet királynő unokatestvére, Michael kenti herceg fia, Lord Frederick Windsor, és felesége, Lady Sophie Winkleman kislánya augusztusban jött a világra Los Angelesben. A nem egészen egy hónapos babát már meg is mutatták egy brit magazinnak. A kis Lady Maud persze nemcsak szüleivel, hanem híres nagyszüleivel, Michael kenti herceggel és a magyar felmenőkkel rendelkező Marie Christine kenti hercegnével látható a fotókon.

jatek dobozok
Új izgalmas, online játékok! – Látogasd meg a Nők Lapja Café játék rovatát!

A büszke szülők az interjúban többek közt beszéltek a Los Angeles-i életükről, a szülésről, ahol az apuka is bent volt, és az ő bátorításának köszönhetően nem kérte végül a fájdalmakat nehezen viselő anyuka, hogy császárral emeljék ki a babát. Azt is elárulták, hogy a kislány miért kapta a Maud Elizabeth Daphne Marina neveket. „A Maud népszerű a királyi családban, VII. Edward király lánya viselte ezt a nevet, később Norvégia királynéja lett. Az Erzsébet nevet őfelsége, a királynő tiszteletére választottuk, Daphne a feleségem nagymamája volt, Marina pedig az én apai nagymamám. Marina hercegnő a görög királyi családba született, de Windsor lett, miután hozzáment dédapám, V. György legkisebb fiához” – mondta az apuka.

A pár azt is elárulta, hogy terveik szerint karácsonyra utaznak haza Londonba, hogy az egész királyi családdal együtt ünnepeljenek, az idén született két kisbaba, György herceg és Lady Maud pedig ekkor találkozik majd először egymással. „Remélem, jó barátok lesznek” – tette hozzá Lord Frederick.

Íme a legújabb királyi baba - fotó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top