Sztárok

Nem költözött össze párjával az RTL Klub műsorvezetőnője

Négy éve él boldog párkapcsolatban a Reflektor műsorvezetőnője, mégsem költözött össze szerelmével.

 

A(z) “Jól döntött Ada, hogy nem költözött össze párjával?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

A Reflektor műsorvezetőnője, Ada, nem unatkozott a nyáron. Egy nagyobb lakásba költözött ikerfiaival, akiket egyedül nevel – írja a Bors. „Sajnos nem jutott időm nagyobb utazásra, inkább a Balaton és Budapest között ingáztunk a fiúkkal, illetve ők kimentek anyukámékhoz Angliába egy hónapra. Nekem inkább a munkáról és a költözködésről szólt az elmúlt pár hónap. Nem volt annyira nehéz dolgom, mert nem mentem messzire, az új otthonunk ugyanannak a háznak ugyanazon emeletén van” – mesélte. A műsorvezetőnő négy éve boldog kapcsolatban él párjával, akivel egyelőre nem költöztek össze és az esküvő sem került még szóba köztük. Ada a döntését óvatossággal indokolta, hiszen két fiáért is felelős. „Számomra nem fontos, hogy egy papír is összekössön minket, de ha az élet úgy hozná, és a páromnak is fontos, újra felvenném az esküvői ruhát” – mondta.

Nem költözött össze párjával az RTL Klub műsorvezetőnője

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top