Sztárok

Tvrtko beszólt Győzikének

Élő adásban sértette meg a Mokka műsorvezetője Győzikét.

 

A(z) “Jogos Győzike felháborodása?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem!

Vujity Tvrtko lázad a bulvárvilág egyes szereplői ellen. Minden alkalmat kihasznál, hogy kérdőre vonja teljesítményük miatt a „kamucelebeket” – írja a Bors. Kedden reggel a TV2 reggeli műsora a csatorna új arcát, Győzikét látta volna vendégül, aki nem jelent meg. Tatár Csilla jelentette be, hogy a valóságshow-sztár elaludt, így nem ér be a stúdióba, ez kivívta Tvrtko nemtetszését, aki grimaszokat vágott a hírre. Közösségi oldalán is írt az esetről: „Gáspár Győzikét meghívták a Mokkába. itt mindenki azon izgult, hogy mi lesz, ha elkezdek kamucelebezni, meg megkérdezni azt, hogy a riportalany mi hasznosat tesz, mit dolgozik, miért ítélték el első fokon stb…” A Bors felkereste Tvrtkót, hogy nem félti-e állását az ilyen megnyilvánulásaitól, de a műsorvezető nem válaszolt. Győzike azonban mélységesen felháborodott a dolgon, és így nyilatkozott: „Ez az egész méltatlan helyzet Vujity Tvrtko szégyene… Nem vagyok hozzászokva, hogy egy olyan ember kóstolgasson, akivel elméletileg egy hajóban evezünk. Egy csapatban összetartás van. Zárójelben mondom, hogy az előző csatornámnál elő sem fordulhatott volna.”

Tvrtko beszólt Győzikének

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top