Sztárok

Egymásnak esett Alföldi Róbert és Geszti Péter

Alföldi Róbert már az X-Faktor válogatóján kiosztotta Geszti Pétert.

Az X-Faktor tapasztalt mentora, Geszti Péter, és legújabb ítésze, Alföldi Róbert, már az első válogatások idején nem találják a közös hangot – írja a Blikk. A két szakember teljesen más véleményen van arról, hogy kiből lehet kihozni a profit a műsor végére. Míg Alföldi az első benyomás alapján dönt, addig Geszti a „csiszolatlan gyémántot” keresi. A Blikk információi szerint a nézetbeli különbségek már a legelső adások alkalmával kitűntek. „Ők ketten bizony teljesen másként látják a dolgokat. Egy pillanatra megfagyott a levegő, amikor egymásnak feszültek” – mesélte a lapnak egy bennfentes. A vitát egy fiatal énekesjelölt  váltotta ki, aki Gesztinek nagyon tetszett, Alföldinek viszont nem. Geszti szerint a lány egy lehetőség arra, hogy popsztár legyen, azonban erről Alföldi másként vélekedett: „Azt gondolom, hogy ha a nullponton nincs valami egyéni, és amiért én azt mondom, hogy őt akarom, akkor utána engem nem érdekel, mert nincs mit kihozni.”

Az idei X-Faktor képekben. Itt:

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top