Sztárok

Egykori felnőttfilmes robbantott az X-Faktorban

Az első X-Faktor válogatójának végén mindenkit sokkolt hangjával egy mindössze 25 éves lány, aki korábban felnőttfilmekben dolgozott.

Felnőttfilmes robbantott az X-Faktorban

X-faktor-válogató: Kellemetlen helyzetbe került Szikora Robi – fotó

A debreceni Krasznai Tünde rögtön a kisfilmjében elmesélte múltját, és egyúttal le is zárta azt. „Elég zűrös kamaszkorom volt. Nagyon korán független akartam lenni. Korán volt szükségem gyors pénzre. Ezért be is vállaltam olyan dolgokat… felnőttfilmeket és hasonlókat. Ezek biztosították ugyan a függetlenségemet, csak idővel változtam. Nő lettem, és rájöttem, hogy ez egyáltalán nem éri meg, és sokkal több van bennem. Így inkább kiszálltam. Ami volt, az megtörtént. Előre kell nézni, és mindig van lehetőség változtatni” – ecsetelte Tünde, majd hozzátette, bár egyszer korábban hozott egy rossz döntést, nem teheti meg, hogy ez befolyásolja az álmai elérésében. „Akkor mi értelme lenne élni?” – folytatta a fiatal tehetség, aki miután felment a színpadra énekelni, hangjával el is feledtette a nézőkkel felnőttfilmes múltját. Tünde négy igennel menetel tovább a táborig.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top