Sztárok

Egymás ellen futottak a hírességek – galéria

A hétvégén több híresség is tiszteletét tette az egyik sportmárka által szervezett vasárnapi félmaratoni futáson. Volt, aki le is futotta a távot, más viszont inkább csak kényelmesen szurkolt.

Régóta készült a félmaratoni lefutásra Szabó Zsófi, aki végül egy bokaficam miatt nem indulhatott, a lelke azért a többiekkel futott. „Fáj a lábam, de a szívem sokkal jobban, amiért nem vehetek részt a holnapi félmaratonon. Minden futóra gondolok holnap. A lelkem ott fut veletek” – írta megtörten a Jóban Rosszban szerelmes színésznője. Vele ellentétben több sztár is futócipőt húzva gyűrte maga mögé a több kilométeres távot. Lábszépségversenyünk győztese, Debreczeni Zita, a bikram jóga elkötelezett híve, Horváth Éva és Tolvai Reny is hősiesen lefutották a 21 km-es távot a több tízezer indulóval egyetemben, míg a magáról gyakorta sportos képeket közzétevő, frissen kitetovált Dukai Regina a kényelmet választva, inkább csak a célszalagot tartotta a befutóknak. „És megcsináltuk! Ilyenkor mindig rájövök, hogy mennyire imádok futni. Gratulálok az összes futónak!” – írta közösségi oldalán Horváth Éva, aki, akárcsak a többiek, büszkén osztotta meg a verseny végén készült fotókat.

Megnézem
Összes kép (1)
Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top