Sztárok

Példátlan magyar siker a Miss World szépségversenyen – fotó

Idehaza megosztotta az embereket, Balin viszont elkápráztatott mindenkit Rákosi Annamária Miss World Hungary nemzeti ruhája.
A(z) “Neked hogy tetszik Rákosi Annamária kilencedik helyezést elért ruhája?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nagyon szép!

A Bélavári Zita által tervezett, strasszal, tüllel és csipkével díszített ruha igencsak előkelő helyen végzett a Balin rendezett Miss World szépségverseny nemzeti ruhás fordulóján. A Rákosi Annamária által viselt, hátulról igazi népviseletnek tűnő kreáció szemből nézve igencsak extrémre sikerült, ám a jelek szerint éppen ez nyerte el a zsűri tetszését. „Nagyon jó hírem van! Rákosi Annamária a Miss World nemzeti ruha versenyén 131 indulóból a 9. helyen végzett! Drukkoljunk neki, hogy a szeptember 28-i döntőn is legalább ilyen jól szerepeljen! Gratulálok a ruhához Bélavári Zita tervezőnek! Magyar nemzeti ruha soha nem kapott még ilyen elismerést! Hajrá, Ancsi!!!” – írta a szépségversenyek újdonsült nagyasszonya, Sarka Kata facebookos oldalán, akinek talán már sikerült feldolgoznia, hogy élete első önállóan szervezett szépségversenyét egy aprócskának nem mondható közjátékkal tette emlékezetessé Kocsis Korinna. Hajdú Péter feleségének az oldalán volt, aki azt sérelmezte, egy nemzeti ruhában miért nincs zöld szín, ám a többségnek elnyerte a tetszését az egyedi ruhaköltemény.

Magyar siker a Miss World szépségversenyen - fotó

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top