Sztárok

Hét év után szakított barátnőjével az énekes

A sok veszekedés miatt úgy döntöttek, külön folytatják tovább.

 

A(z) “Kefirre újra rátalál a szerelem?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem érdekel!

Többszöri próbálkozásra sem sikerült megmenteni kapcsolatukat, ezért a V-Tech egykori frontembere, Kefir és barátnője úgy döntöttek, külön utakon folytatják tovább – írja a Blikk. A lapnak az énekes közeli barátja azt állította, hogy a szakítás oka a hűtlenség volt. „Igen, a hír igaz, sajnos az a bizonyos hetedik év nálunk is beütött, pedig korábban nevettem az ilyesmin… Sokáig együtt éltünk, de sosem kértem meg a kezét, mert nem éreztem elég stabilnak az érzelmeinket. Az évek alatt túl sok volt a vita és a veszekedés a féltékenység miatt, és a hétköznapokban sem tudtunk együtt élni… Rájöttünk, elég volt a vitákból, és lezártunk egy hosszú időszakot. Én is és Erika is sokat hibázott, és nem tagadom:nem mindig voltam hűséges hozzá” – nyilatkozta az énekes.

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top