Sztárok

Vajna Tímea szerepet kapott egy hollywoodi filmben

Vajna Tímea szerepet kapott egy hollywoodi szuperprodukcióban.

Nemrég arról számoltunk be, hogy Vajnáné szerepet kap egy magyar filmben, de azóta ezt az epizódszerepet visszamondta. Kiderült, még nagyobb lehetőséget kapott, sikerült elnyernie egy szerepet a Hercules: The Thracian Wars című hollywoodi szuperprodukcióban, ahol olyan világsztárokkal játszik együtt, mint a Halálos iramból megismert Dwayne „The Rock” Johnson vagy Cristiano Ronaldo barátnője, Irina Sajk – írja a Bors. Timi megerősítette a hírt: „Voltunk kint a forgatáson, és nagyon tetszett. Találkozhattam Irina Sajkkal is, gyönyörű nő. Egyelőre csak annyit tudok, hogy egy macedón nőt játszom majd, de a részletekről csak később lesznek információim.” A főszereplő, Dwayne is nagyon dicséri a filmet: „A Hercules egy olyan projekt, amelyet már egy évtizede próbálok megvalósítani… Az én mozis hőseim Arnold Schwarzenegger mint Conan, Harrison Ford mint Indiana Jones, és Hercules. Igazából Hercules a világ első szuperhőse.” Timi tehát nagy esélyt kapott, hogy hollywoodi karriert építsen.

Vajnáék esküvője és nászútja képekben:

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top