Sztárok

Ismét kinyílik a villaajtó: lesz Való Világ 6.

A Blikk információi szerint újra indul az RTL Klub legnépszerűbb valóságshow-ja, a Való Világ.

Hónapokon belül újra startol a Való Világ – írja a Blikk. Bár a csatorna nem nyilatkozott az ügyben, a lap úgy tudja, hogy több szereplőválogató után, az RTL Klub a nézőkre bízza majd, hogy ki költözzön be a villába. Különböző kategóriákba sorolják a szereplőket, amiben valószínűleg idén is újít a csatorna, ahogy azt az ötödik szériánál is tette.
Alekosz, a Való Világ 4. nyertese így nyilatkozott a show-ról: „Amikor meghallom azt a szót, hogy Való Világ, mindig jó érzés tölti el a szívemet. Azt hiszem, életem legkatartikusabb élménye volt, amikor megnyertem a játékot. És nem csupán a pénz miatt. Nem tagadom, hogy megváltoztatta az életem, hiszen a nyeremény által jobbá lett, de azt is határozottan állítom, hogy az egy különleges világ. És ezt sokan nem értik. Sok jelentkező azt hiszi, csupán egy valóságshow, és ha sikerül bejutnia, akkor lehetőséget kap a hírnévre, egy jobb életre. De nem szabad elfelejteni a játék szépségét, ami az egésznek a savát-borsát adja, szerintem ez a legfontosabb.”

Ismét kinyílik a villaajtó: lesz ValóVilág 6

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top