Sztárok

Hajdú Péter gyerekei tudnak bánni a pénzzel

A Hajdú házaspár három- és négyéves gyermekei már most gyűjtik a pénzt.

Sarka Kata és Hajdú Péter arra törekszik, hogy gyermekeik tisztában legyenek az értékekkel. Noémi és Dávid zsebpénzt majd csak iskoláskorukban kapnak, de aprópénz már most is jár a csemetéknek, amit gyűjtögethetnek – írja a Bors. „Mindkettejüknek van egy tolltartója, amelybe a spórolt pénzüket gyűjtik. Csak aprópénzt szoktak tőlünk kapni, tízeseket, húszasokat, az elvégzett munka függvényében… Szeretném, ha a maguk szintjén megtanulnák kezelni a pénzt” – mondta Sarka Kata, aki férjével fontosnak tartja, hogy gyermekeik megtanulják beosztani a kisebb összegeket is. Kata azt is elmondta, hogy a gyerekek iskoláskorukban kapnak majd először zsebpénzt, előbb nem. „Biztos, hogy kikérem majd más anyukák véleményét arról, milyen összeget érdemes nekik adni, de a mostani viszonyokat nézve én heti ezer forintra gondoltam – mondta az anyuka.

Nézd meg Sarka Katáról készült képgalériánkat:

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top