Sztárok

Itt kezdett új életet Szinetár Dóra – galéria

Fiának külön lakrésze van a napfényes kis otthonban, ahol volt férje is helyet kapott.
NLCafé-exkluzív: hallgasd meg Cher új albumát!

Tegnap este Szinetár Dóra látta vendégül a SuperTV2 Hal a tortán című sztáros főzőműsorban híres vacsoravendégeit. Az előkészületek előtt a színésznő mosolyogva vezette végig a stábot új otthonán, ahova azok után költözött két gyermekével, hogy különvált férjétől, Bereczki Zoltántól. Bár már egy éve, hogy bejelentették szakításukat, és Dóra azóta új párra is lelt, életében a mai napig fontos szerepet játszik egykori férje, amiről otthonában egy régi, közös képekből készült montázs, valamint egy, a Bereczkitől kapott különleges ajándék is árulkodik. „Ezt meg a Zolitól kaptam, ez egy oklevél, hogy bárhol bármikor dalra fakadhatok. Ez a kettő egy értéket képvisel itt nálam” – mutatta büszkén a Jászai Mari-díja mellé felszögelt oklevelet Szinetár.

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top