Sztárok

Egymás ellen küzd Szinetár és Bereczki

Az énekes vetélkedő nemcsak szórakozás lesz a fellépő sztároknak, hanem komoly előadóművészi feladatokkal is meg kell majd küzdeniük.

Tizenkét híres énekes méri össze mind énektudását, mind színészi képességeit a TV2 október 11-én induló vadonatúj műsorában, a Sztárban sztár című énekes vetélkedőben, amelyben hétről hétre egy-egy legendás hazai vagy külföldi előadó bőrébe bújnak a versenyzők. Friderikusz Sándor műsorvezetésével a hölgyek frontján Soma, Szandi, Nika, Szinetár Dóra, Dér Heni és Nótár Mary, a férfiak részéről pedig Bereczki Zoltán, Delhusa Gjon, Feke Pál, Heincz Gábor „Biga”, Puskás Péter és Varga Viktor szállnak versenybe. „Ez nagyon komoly énekesi és előadóművészi feladat, hogy mindent átvegyél az adott sztártól, akit kisorsolnak neked” – mondta Szandi tegnap reggel a Mokkában. A sztárok feladata ugyanis az lesz, hogy a leghitelesebben adják vissza az adott sztár személyiségét, amiben többek között maszkmesterek segítenek majd nekik. „Az, amit csinálunk majd, nem paródia lesz, hanem profin vissza kell adni minden egyes mozdulatát az eredeti művésznek” – tette hozzá Dér Heni, akivel előfordulhat, hogy férfi énekes bőrébe kell majd bújnia.

Egymás ellen küzd Szinetár és Bereczki

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top