Sztárok

Győzike hisztizett a Mr. és Mrs. felvételén

Gáspár szerint a semmiért csinált hülyét magából.

Győzike nem bírta ki hiszti nélkül a Sztárpár-show forgatását. Amikor egy feladatra kevesebb pontot kapott, mint versenytársai, földhöz vágta a mikroportot és kivonult a stúdióból – írja a Blikk. „Mindenki megdöbbent, amikor Győző dührohamot kapott, és kirohant a stúdióból az adás felvétele közben. A műsorvezetők és a többi versenyző is csak nézett nagyokat, sőt Bea is csak állt a díszlet közepén tanácstalanul. Győző tombolt, földhöz vágta a mikroportját, amely szét is esett” – mesélte az egyik stábtag az esetet. „Igen, valóban kijöttem, mert ország-világ előtt hülyét csináltam magamból a semmiért! Még napokig dührohamom volt, annyira mérges voltam” – mondta a lapnak Győzike, aki nem emlékszik arra, hogy a mikroportot földhöz vágta volna. „Semmiféle mikroportot nem törtem össze. Egy rúzst vágtam földhöz, aztán kirohantam a stúdióból, és kész” – mondta.

A Mr. és Mrs. két műsorvezetőjének átalakulását itt megnézheted:

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top