Sztárok

A melle közé tetováltatott Tóth Gabi

Tóth Gabinak új tetoválása van. A különleges szimbólum nem mindennapi helyre került.

Tóth Gabinak az elmúlt években sokat változott a külseje. Lassan kialakította saját stílusát, megszabadult súlyfeleslegétől, egyre merészebb ruhákat hord, és testét megannyi tetoválás borítja – írja a Bors. „Éppen a hátán lévő korábbi tetoválását javítottam, amikor bedobta az ötletet, hogy csináljunk egy Om jelet is. Gabinál előfordul, hogy hirtelen ötlettől vezérelve varrat magára valamit, de ezt már régóta tervezte. Gabi ötlete volt, hogy ott legyen. Nekem nem bonyolultabb ott dolgoznom, mint máshol, az pedig bőrtípustól függ, ki hogy bírja” – mondta az énekesnő tetoválóművésze. A lapnak Gabi nem kívánt nyilatkozni az új tetoválásról. Steiner Kristóf hasán évek óta hasonló tetoválás van, aki így mesélt a jel jelentéséről: „Az Omról egész könyvek szólnak, így nehéz egy mondatba sűríteni a jelentését, de alapvetően a világ teremtésének a magját jelképezi, emellett a harmadik szem – azaz a tudatosság – mantrája is. Gabi úgy fogalmazott, hogy Om-testvérek lettünk” – mondta Steiner Kristóf.

Tóth Gabi ezer arca képekben:

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top