Sztárok

Több ismert ember is jelentkezett az X-Faktorba

A kilencvenes évek sztárja, sorozatszínész és korábbi tehetségkutató felfedezettje is jelentkezett az idei X-Faktorba.

Több már ismert arc is jelentkezett az X-FaktorbaIzgatottan újságolta el közösségi oldalán a Bestiák egykori énekesnője, a Bee néven elhíresült Somorjai Ilona, hogy jelentkezett az RTL Klub tehetségkutatójának, az X-Faktornak a negyedik évadába. „Bementem az X-Faktorba. Rövid időn belül adásba kerülök” – írta a kilencvenes évek egyik legsikeresebb lánycsapatának tagja.

Nem ő az egyetlen azonban, aki arra adta a fejét, hogy ismert emberként bizonyítson. Szabó Ádám, a Csillag születik egykori felfedezettje már bizonyította a mentoroknak, hogy nemcsak harmonikázni tud csodálatosan, de énekesként is van helye a köztudatban. Mellettük pedig a csatorna legnépszerűbb sorozatának, a Barátok köztnek az egyik oszlopos tagja, a Szabit alakító Bozsek Márk is feltűnik hamarosan a jelentkezők között.

A kreatív főszerkesztő szerint nincs előnyben, aki ismert
„Néhányan második esélyként tekinthetnek egy ilyen tehetségkutatóra, és valóban nyújthat is második esélyt, hiszen Kocsis Tibor is egykori Csillag születik-esként indult az X-Faktorban és győzött. Bee és Márk közé azonban nem tennék egyenlőségjelet, mert Márk ugyan ismert, de mindenki színészként ismeri és nem hallották még énekelni. Hasonló a helyzet Ádámmal, akiről tudtuk, hogy nagyon jól harmonikázik, de a legtöbben nem tudták, hogy énekelni is tud” – kezdte Schiewert-Takács László, a műsor kreatív főszerkesztője, aki úgy véli, egyáltalán nincs előnyben az, akinek már ismerik a nevét.

„Tény, hogy az emberek nagyon támogatóak egy bizonyos pontig. Aki azonban valamiben már sikeres, azzal szemben sokkal nagyobb elvárásokat támasztanak. Ha egy ismeretlen előadó jól énekel, akkor azt mondják rá, hogy egész jó, ha viszont ismert emberként áll ki valaki és nem hozza azt a szintet, amit elvárnak tőle, akkor egyből pellengérre állítják, sokkal könnyebben kap kemény kritikákat. Korábban is volt erre példa, ezért azok a jelentkezők, akik benne vannak a köztudatban, sokkal nagyobb kockázatot vállalnak” – árulta el Schiewert-Takács, és hozzátette, az X-Faktorban mindenki egyenlő eséllyel indul, bárhonnan is jöjjön, ezért a mentorokat nem érdekli senkinek az előélete, kizárólag arra kíváncsiak, hogy megvan-e benne az X-faktor.

Több már ismert arc is jelentkezett az X-Faktorba


Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top