Sztárok

Vaddisznókonda rontott rá Szabó Zsófira – fotók

Már a költözést fontolgatja a Jóban Rosszban színésznője, akit egy éve tart rettegésben az erdőben élő vaddisznókonda.

Egy külső kerületi erdő szélén találta meg évekkel ezelőtt álmai otthonát Szabó Zsófi, aki azonban most a költözést fontolgatja az erdőben szabadon élő vaddisznók miatt… „Az előbb kergettek meg a vaddisznók, amikor Gyémántot akartam megvédeni! Több mint egy éve egy egész konda rémisztgeti a környéken élőket! Több kutya esett már a vaddisznók áldozatául, védett növényeket túrtak ki és mindennap felborítják a szemetet! Eddig is féltem, de nem tulajdonítottam nagyobb jelentőséget a dolognak” – tette közzé hivatalos Facebook-oldalán a hírt a Jóban Rosszban színésznője, aki már segítséget is kért a helyi szervektől, azonban eddig nem történt semmi előrelépés az ügyben. Zsófi, aki imádja erdei kis házikóját, fél, hogy az állatok miatt kénytelen lesz elköltözni onnan, amit azonban legjobb barátnője igencsak pártol. „Végre így döntöttél! Az első perctől kezdve mondom, hogy itt nem lehet élni!” – szólt hozzá barátnője bejegyzéséhez a nemrégiben szexi fotózáson részt vett Sarka Kata.

Vaddisznó konda rontott rá Szabó Zsófira - fotók

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top