Sztárok

Új taggal bővült Sarka Katáék családja

Minden évben Cipruson nyaral a Hajdú–Sarka házaspár, idén pedig már az új családtag is velük tart a gyerekek legnagyobb örömére.

Új taggal bővült Sarka Katáék családjaEgyelőre négyesben piheni ki az elmúlt hónapok fáradalmait a Hajdú család, akik augusztusban indulnak szokásos külföldi nyaralásukra, Ciprusra. Idén azonban nem kettesben utaznak ki a görög szigetre, hisz barátaik is velük tartanak, köztük a tiszteletbeli családtag. „Családi nyaralásra utazunk el Ciprusra. Jön Peti anyukája, a gyerekek óvodás társai, az ő szüleik, és persze Szabó Zsófi is, aki nálunk már családtagnak számít. Ez lesz az első alkalom, hogy ő is velünk tart, úgyhogy már nagyon várja mindenki. Főleg Dávidka, aki már ki is jelentette, hogy ő a keresztanyjával fog együtt aludni. Egyébként mind a két gyerek nagyon izgatott, a játékaikat már be is csomagolták az augusztusi útra” – mesélte Kata, aki elárulta, rájuk is fér a pihenés, hisz bőven lesz dolguk a következő időkben.
„Nagyon élvezzük a családi nyaralást, hiszen most tényleg nem dolgozunk. Ez a kevés alkalmak egyike, amikor ezt megtehetjük. A pihenés után viszont újra belevetjük magunkat a munkába, hisz szervezzük a Miskolci Sörfesztivált, közben pedig a Szépségkirálynő nyerteseivel is foglalkozom. Rengeteg munkánk van még”
– árulta el Sarka, akinek a magyarországi versenylicenc tulajdonosaként a világversenyek döntőire is ki kell utaznia.

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top