Sztárok

Óriásit tarolt a Barátok közt szárja az X-Faktor színpadán

Hatalmas sikert aratott a Barátok közt Fekete Szabija az X-Faktor színpadán.

Egy gitáros, szőke srácként írta le magát a Barátok közt Fekete Szabija, mielőtt fellépett a színpadra az X-Faktor válogatóján. A sorozatban Szabolcsot alakító Bozsek Márk elmondta, azért  döntött úgy, hogy indulni fog a versenyben, mert ugyanazt az utat szeretné végigjárni, mint bárki más, még akkor is, ha felismerik őt az emberek.
Természetesen a közönség már a színpadra lépéskor ovációval fogadta őt, bizalmukat viszont könnyen elveszíthette volna, ha nem nyújt szinte tökéletes előadást. Márknak viszont sikerült. Nemcsak a közönség, de a mentorok is ülve táncoltak az angol nyelvű saját dal alatt, és egyöntetű igennel szavaztak a sorozatsztár továbbjutására. Alföldi Róbert pedig még az egyszerű dicséreten is túlment. „Nagyon jó volt. És a legmélyebb tiszteletem. Mert ha valaki egy olyan helyzetben van, hogy felismerik az emberek, és felvállalja azt, hogy eljön ide, ott már van mit veszíteni. Ez tiszteletre méltó. Én nem lennék rá képes” – mondta Márknak elismerően.

Óriási tartolt a Barátok közt szárja az X-Faktor színpadán

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top