Sztárok

Sokat érnek Alföldi Róbert festményei

A szakemberek szerint Alföldi Róbert festményeinek ára nem irreálisan magas.

 

A(z) “Te is szeretnél egy Alföldi-festményt?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, nagyon!

Alföldi Róbert színész-rendező kiváló festő is, volt már kiállítása New Yorkban és Párizsban, egy-egy képért pedig több százezret is képesek kifizetni a gyűjtők – olvasható a Borsban. Egy, a 2000-es évek elején készült képei közül most is van eladósorban, jelenlegi tulajdonosa 1,5 millióért árulja. Alföldi több art deco stílusú képére keresnek vevőt jelenlegi tulajdonosai; ezeket megrendelésre festette a színész-rendező. „Öt képet rendeltem évekkel ezelőtt Alföldi Róberttől. Nagyon alapos munkát végzett: megkértem, hogy a fal és a kanapé színeihez is passzoljanak a képek. Költözés miatt hármat már eladtam” – mesélte Kakuk Csaba műgyűjtő és Alföldi Róbert jó barátja, aki elmondta, hogy új lakásához illő képeket fog majd kérni az X-Faktor mentorától. A szakemberek szerint a Nemzeti Színház és az Alföldi személye körül kialakult hangulat is oka lehet annak, hogy egyre magasabbak a színész-rendező műveinek ára.

Alföldi Róbert festményei egyre többet érnek

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top