Sztárok

Esküvői lázban ég Szepesi Niki

A nagy napra édesanyja tervezi a ruháját Szepesi Nikinek.
A(z) “Ha még nem tetted, te fehér ruhában szeretnél férjhez menni?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen, mindenképp!

Az egykori úszónő botránykönyve miatt rendőrségi nyomozás is folyamatban van a szerző egykori masszőre ellen, ennek ellenére Szepesi Niki az esküvőjére készül. Már eldöntötte, hogy nem hófehér ruhában megy férjhez – írja a Blikk. „Az esküvő pontos időpontja még nincs meg, egyelőre csak élvezzük a helyzetet, hogy eljegyeztük egymást. Nem vagyok az a tipikus romantikus lány, nem vágyom fehér nagy fodrokra és királylányos, csipkés fátyolra” – mesélte Niki, aki azt is elárulta, hogy mivel édesanyja varrónő, azt tervezik, hogy ő fogja elkészíteni az egykori úszónő ruháját. „Már mondtam is neki, hogy vagy ő varrja meg a menyasszonyi öltözékem, vagy farmerben fogok az oltár elé állni” – mesélte Niki.

Esküvői lázban ég Szepesi Niki

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top