TV-sztárok

Keresztbe tett a rendőröknek Hajdú Péter

Hajdú Péter nemcsak Szepesi Nikit hozta kellemetlen helyzetbe, a rendőröknek is okozott némi fejfájást.

 

A(z) “Szerinted tényleg rosszat tett a szembesítéssel Hajdú Péter?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Igen!

Szepesi Niki a könyvében arról írt, hogy szexuálisan molesztálta egy egykori stábtag, így az ügyben nyomozás indult. Az eljárás még csak a tanúk kihallgatásánál tart, a Blikk információ szerint Kicsi bácsit még nem hívta be a rendőrség. Hajdú Péter azonban kicsit bekavart azzal, hogy műsorában szembesítette a gyúrót és az egykori úszónőt – írja a Blikk. „Jogilag ugyan nem kifogásolható, hogy Hajdú egy műsorban szembesítette egymással a feleket, azonban kétségtelenül megnehezítette ezzel az ügyben folytatott eljárást” – mondta dr. Kamarás Péter ügyvéd. Szepesi Niki felháborodott, hogy Kicsi bácsival szembesítették, és így nyilatkozott: „A szerződésben egy szóval sem volt benne, hogy találkoznom kell vele! Mondták, hogy ilyen esetben akár feljelentést tehetek, de őszintén szólva nekem se időm, se energiám nincs erre. Engem nem jogilag érdekel, hogy Hajdú Péter tőrbe csalt, hanem emberileg esett rosszul” – mondta Szepesi Niki. Hajdú Péter azonban úgy gondolja, nem tett semmi rosszat: „Niki semmi olyat nem mondott, ami a nyomozással kapcsolatos információt tartalmazott volna, Kicsi bácsi pedig elmondta a saját álláspontját. Az adás végén mind a ketten elégedettek voltak.”

Keresztbe tett a rendőröknek Hajdú Péter

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top