Sztárok

Nocsak! Britney Spears soha nem nézett még ki ilyen jól – galéria

Nemcsak a férfi, de a női vendégek is nehezen vették le a szemüket Britney Spearsről az iHeart Radio Music Fesztiválon. Ennyire kiegyensúlyozottnak és egészségesnek talán soha nem nézett még ki.

A 31 éves Spears soha nem tűnt ennyire kiegyensúlyozottnak, mint a hétvégi Las Vegas-i rendezvényen. Pedig még év elején is sok rosszalló megjegyzést kapott azért, mert elhanyagolta magát, és sokkal inkább egy negyvenes háziasszonynak nézett ki, mint egy sztárgázsiért fellépő énekesnőnek. Talán éppen ez a kis „szabadság” kellett Britney-nek, hogy feltöltődjön és magára találjon.

Gyerekkora óta másoknak akart megfelelni, a Mickey Mouse klub elejétől az anyja irányította az életét. Évekig versenyzett barátnőjével, Christina Aguilerával, hogy melyikük a soványabb, melyikük a csinosabb és kinek sikeresebb a koncertje. De említhetnénk a Justin Timberlake-kel folytatott kapcsolatát, ami egy jól felépített reklámfogásnak bizonyult, és ezzel együtt nagyjából az énekesnő magánéletét is sikerült tönkretenni. Az akkoriban készült képeket visszanézve jól látható, mennyire mű a sztár mosolya, a szemén pedig a boldogtalanság tükröződik. Kisebb-nagyobb periódusokat leszámítva ez volt eddig jellemző Britney-re, aki a válása után teljesen kikészült, és az egyik leglátványosabb idegösszeomlást produkálta 2007-ben. Azóta is keményen dolgozott azon, hogy újra felépítse az életét, ebben pedig édesapja volt a legnagyobb segítsége. Láthatóan ő jobban menedzselte a lánya életét, mint Britney édesanyja.
 

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top