Sztárok

Fehérneműben rohangált az RTL klub sztárja

Éjjel-Nappal Budapest Rita ismét kitett magáért. Az utcán dobta le magáról méregdrága ruháját.

Nem kellett a párja által vásárolt drága ruha Ritának. Az ősz halántékú, tehetős udvarlót fehérneműre vetkőzve hagyta faképnél az Éjjel-Nappal Budapest szőkesége. Ritának abból lett elege, hogy párja állandóan döntéseket hozott helyette, ő pedig elvesztette mellette az önállóságát. Ilyet maximum a Micsoda nő folytatásában tudnánk elképzelni, és nem a budapesti éjszakában, de hát ezt a sorozat készítői tudják… Mindenesetre a céltudatos Rita eldöntötte, hogy nem lesz egy üresfejű, kitartott nő, és az utca közepén dobta le magáról a férfi által vásárolt ruhát. Még szerencse, hogy nem télen forgatták a jelenetet!
Mivel tényleg nem szeretnénk, hogy Rita megfázzon, elküldjük neki az aktuális időjárás-előrejelzést. Jól jön ez még, ha úgy dönt: ezen a hétvégén is az utcán vetkőzik. “Szombaton számítanunk kell talaj menti fagyra, elsősorban az Északi-középhegység völgyeiben, északkeleten, valamint az Alföld középső és keleti tájain csökkenhet 0 °C alá a hőmérséklet a talaj közelében.”

Fehérneműben rohangált az RTL klub sztárja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top