Sztárok

Schobert Norbi beindult a rúdtáncostól – videó

Szexi produkcióval készült vendégeinek Pirner Alma, a Hal a tortán ma esti házigazdája, amivel igencsak felkorbácsolta a kedélyeket.

Vízzel teli óriás koktélpohárban fürdött aprócska bikinijében Pirner Alma, amitől leginkább férfi vendégeinek állt el a szava. A frissen házasodott Vajna Timit, a nemrégiben kirúgott híradóst, Szebeni Istvánt, az Update atyját, Schobert Norbit és Talán Attilát látta vendégül otthonában a rúdtánc nagyasszonya, aki szexis produkciójával igencsak beindított férfi vendégei fantáziáját, leginkább a nemrégiben szívműtéten átesett Norbinak maradt tátva a szája. „Most azért szurkolok, hogy ha hazamegyek, Réka még ne aludjon” – jegyezte meg sokat sejtetően Rubint Réka szerelme, aki nem győzte kapkodni a fejét Pirner Alma erotikus mozdulatai láttán.

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top