Sztárok

Ismert színésszel jár az x-faktoros

A Blikk információi szerint az elmúlt hetekben kerültek közelebb egymáshoz.

A Madách Színház színésze, Nagy Sándor és az X-Faktorból megismert Gubik Petra a Blikk értesülései szerint egy pár. “Nagyon meglepődtem, mert úgy tudtam. Nagy Sanyi agglegény, de amikor megláttam az énekesnővel kézen fogva sétálgatni, nagyon megörültem a boldogságuknak” – mesélte a lapnak egy szemtanú. A fiatalok nem tagadják, hogy egy párt alkotnak, de kapcsolatuk nagyon az elején jár, így érthető, hogy Nagy Sanyi óvatosan fogalmazott: “Még nagyon friss ez kettőnk között, és egyelőre szeretnénk megtartani magunknak. Azt azonban nem tagadjuk, hogy alakul köztünk valami, de nem akarunk elkiabálni semmit.Petrának előadása volt Békéscsabán, ahova Nagy Sanyi is elment, hogy megnézze, így iktattak be egy gyulai városnézést is. “Éppen előadásom volt Békéscsabán, Sanyi pedig lejött megnézni. Szabadidőnkben átmentünk a közeli Gyulára” – mondta Gubik Petra.

Egykori x-faktoros Nagy Sándor új barátnője

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top