Sztárok

Geszti Péter nem emlékezett az X-Faktor tehetségére

Az X-Faktor első évadában is feltűnt már Csordás Ákos.

Ákos, aki idén bejutott a mentorok házába , korábban is próbálkozott az X-Faktorban, de akkor a Táborban búcsúzott a versenytől – írja a Blikk. Most a mezőny egyik nagy esélyesének tartják a fiút. “Meg merem kockáztatni, hogy itt négy év alatt ilyen felismerhető hang, ilyen erő, ilyen egyszerűség, őszinteség és hangtudás, főleg ebben a kategóriában nem kapaszkodott össze soha. Nem volt még itt ilyen” – mondta Geszti Péter. Ákos megtisztelőnek érzi, hogy ilyen véleményt mondtak róla, és nem foglalkozik azzal, hogy Geszti nem emlékezett rá az elmúlt évből. “Fiatalabb voltam, elkapott az X-Faktor hangulata, és úgy gondoltam, megmérettetem magam. Akkor a táborig jutottam, igyekeztem mindent beleadni, de nem sikerült” – mesélte Ákos, aki hozzátette, hogy azóta sokkal komolyabb lett, és szerzett egy kis rutint is. Az X-Faktor mentora elismerte, hogy nem emlékezett Ákosra. “Elsőre tényleg nem ismertem fel… Nem tudta még kontrollálni a hangját, de az már akkor is látszott, hogy hatalmas dinamika van benne. Technikailag sokat fejlődött, látszik, hogy sokat foglalkozott az énekléssel az azóta eltelt időben” – mondta Geszti.

Geszti Péter nem emlékezett az X-Faktor tehetségére

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top