Sztárok

Nem vonulnak börtönbe Gáspárék

Az adócsalással vádolt házaspár megúszta a börtönt.
A(z) “Szerinted igazságos döntés született?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Nem igazán!

Nehéz pillanatokat élt át Gáspár Győző és neje , Bea asszony. Azonban az ügyész hiába kért letöltendő börtönt a vádlottakra, a bíró másként döntött. “Gáspárék átlagon felüli életszínvonaluk ellenére kitervelték Győzi gyerekkori pajtásával, hogy megússzák az RTL Klubon futó családi show-juk után kötelező személyi jövedelemadó befizetését, vagyis szándékos és megtervezett volt a csalással történő egyéni vagyongyarapítás az állami kassza kárára” – érvelt az ügyész.  A bíró végül nem változtatta meg az elsőfokú ítéletet, miszerint  Gáspár Győző az adócsalásért és okirat-hamisításért egy év nyolc hónap, Bea egy év hat hónap börtönbüntetést kapott, három évre felfüggesztve – írja a Blikk. “Tudom, hogy sokan szerették volna, ha leültetnek minket, de szerencsére nem így történt. Forgatjuk tovább az Édes életet. Annak idején elmondtam, azért is vállaltuk el ezt a műsort, hogy visszafizessük, amivel tartozunk” – mondta Győzike. A pár ügyvédje a Borsnak elmondta: “Elégedettek vagyunk az ítélettel, amit minden szempontból méltányosnak tartok.” 

Megúszták a börtönt Gáspárék

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top