Sztárok

Ők az X-Faktor mentorsegédei

Végre kiderült, kik segítenek idén meghozni a mentoroknak a nehéz döntést. Két egykori ítész is visszatért a tehetségkutatóba.

Szikora Róbert régi jó barátját, Nagy Ferót, míg Alföldi Róbert Keresztes Ildikót választotta. Ismeretségük évekre nyúlik vissza, amikor az újdonsült mentor megfestette az énekesnő egyik fotóját. “Imádom Robi szerteágazó tehetségét, ezért is vártam annyira a közös munkát” – mesélte a ma megjelenő Story magazinnak Keresztes, aki korábban elárulta a Nők Lapja Cafénak, hogy úgy érzi, Tóth Gabi személyében méltó utódot választott helyére az RTL Klub.

Geszti Péternek Zséda segít eldönteni, hogy a 25 év feletti versenyzők közül kiket vigyen magával a döntőbe. Hogy Tóth Gabi miért nővérét, Tóth Verát választotta mentorsegédnek, azt a legfrissebb Story magazinból megtudhatjátok.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top