Sztárok

Ilyen lesz Berki Krisztiánék babaszobája – fotó

Pamela sokáig aggódott, hova viszi haza első gyermekét a szülés után, mostanra azonban már majdnem kész a kis Berki baba rezindenciája.

Igazi kislányos, rózsaszín babaszoba várja majd Berki Krisztián és kedvese, Hódi Pamela első közös gyermekét. A csöppségnek neve még nincs, és sokáig kérdéses volt, hogy szobája lesz-e. Testépítő versenyre készülő apukája ugyanis nem éppen ezermester, és sokáig halogatta a lakásfelújítási munkálatokat, ami miatt terhessége végén járó menyasszonya néhány napra haza is költözött a szüleihez. “Nyolc hónapos terhesen elvárod, hogy bútorokat tologassak” – fakadt ki Pamela a TV2-n futó Édes Élet korábbi adásában, miután besokallt attól, hogy mindent egyedül kell intéznie. A “hiszti” azonban, úgy tűnik, elérte a célját, Berki ugyanis azonnal munkára fogta az embereit, mostanra pedig már egy félkész babaszoba várja tündéri lakóját.

Ilyen lesz Berki Krisztiánék babaszobája - fotó

Fotó:Facebook

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top