Sztárok

Visszatér a híradóba Szebeni István

Új csatornán, új híradóban tér vissza Szebeni István.

A 37 éves műsorvezetőnek a Blikk információi szerint a győri O2 csatorna adott esélyt és lehetőséget arra, hogy a szakmájában maradhasson. Szebeni a lapnak elmondta, hogy nemcsak híradót fog vezetni, hanem riportokat is készít majd. “Vujity Tvrtko közreműködésével kerestek meg, aki boldogan hívott fel ezzel a hírrel. Nem sokkal később meg is beszéltünk az O2 tulajdonosával egy találkozót…” – mesélte a lapnak Szebeni.
A tévés rettentően örül az új munkának, nem tagadja, hogy megviselték az elmúlt hónapok, miután egy felvételről adásba került káromkodás miatt azonnali hatállyal kirúgták az M1 Híradójából. Sokáig kilátástalannak érezte helyzetét, majd hirtelen két lehetőséget is kapott. “Először Szijjártó Péter kért meg, hogy legyek a Dunakeszi futsalcsapat meccseinek házigazdája, most pedig a győri tévé adott munkát, szóval lassan azt érzem, hogy rendbe jön minden“- mondta.

Visszatér a híradóba Szebeni István

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top