Sztárok

Nagyra nőtt Ördög Nóra lánya

Óriási őzikeszemek, huncut kis mosollyal párosítva. Így néz ki Ördög Nóra és Nánási Pál első gyermeke.

Láthattuk már részletekben, távolról, profilból, babakocsiban, de teljes egészében még sosem mutatták meg a nyilvánosságnak Nánási Micit híres szülei. Ez persze nem véletlen, hisz ahogy Ördög Nóra fogalmazott az Angyalműhely oldalán, ebben a kérdésben igencsak nehéz helyzetben vannak. “Nehéz a helyünkben jót tenni: ha „mutogatjuk” Micit, az a vád ér minket, hogy ez a szegény gyerek nem választhatott, hezitálás nélkül betoltuk a reflektorfénybe. Így viszont, hogy eddig nem tettük, azt kaptuk, hogy miért játsszuk meg magunkat? Miért rejtegetjük? Pedig eszünk ágában sincs. Nincsenek szavak, mennyire büszkék vagyunk rá! Mici tökéletes. És mint minden hétköznapi anyuka és apuka, mi is tudatni szeretnénk az egész világgal folyamatosan, reggeltől estig, hétfőtől péntekig, minden áldott nap, hogy milyen csodálatos gyerekünk van!” – írta a boldog kismama, aki nemrégiben egy rendezvényen mesélt kislányáról. Most azonban megtört a jég, a kis Mici már öt hónapos, a jeles nap alkalmából apukája, Nánási Pál szupercuki fotókat készített róla, amiket saját oldalán tett közzé. Elnézve a képeket, nem is csodálkozunk, hogy a csöppség a család kicsi kincse.

Nagyra nőtt Ördög Nóra lánya - fotó

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top