Sztárok

Így meséltek házasságukról Vajnáék

Exkluzív interjút adott Andy Vajna és felesége, Tímea. Az RTL Klub Fókusz című műsorában Vajnáék nyíltan beszéltek házasságukról, gyerekvállalásról és az őket ért támadásokról.

Talán az év legjobban várt és leggyönyörűbb eseménye volt Andy Vajna és Vajna Tímea esküvője, de sok támadás is érte miatta a párt. “Timit az elején nagyon bántotta ez a dolog, engem tulajdonképpen nem érdekel. Mindenkinek joga van a saját véleményéhez” – mondta Andy Vajna, aki megismerkedésük után másfél évvel kérte meg Tímea kezét. A pár Amerikában vette meg a gyűrűket, az esküvőt pedig Antonio Banderas házában tartották, ahol Edvin Marton húzta a talpalávalót. Az interjú során szó esett a gyermekvállalásról is, amire Andy Vajna így válaszolt: “hát, azon gondolkozunk, de Timi szerintem még szeretne pár évet csak úgy élni, hogy tapasztalja a világot”. Felesége így folytatta: “Én imádom a gyerekeket, és mindenképpen szeretnék, többet is… de még szeretnék pár évet utazgatni, csak egymásra figyelni.” Arra a kérdésre, hogy boldogok-e együtt, mindketten határozott igennel válaszoltak, a korkülönbség sem zavarja őket. “Jólesik az, hogy van valaki, aki gondoskodik rólam, és nekem is van kiről gondoskodnom” – zárta le a beszélgetést Andy Vajna. 

Vajnáék esküvője és nászútja képekben:

Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top