Sztárok

Visszatért a képernyőre a TV2 sztárja – galéria

A Mr. és Mrs. mai adásában Kembe Sorel és párja is versenybe száll. Bár élvezték a forgatást, az egyik feladat kiverte a biztosítékot a kismamánál.

Berki Krisztián után szabadon, Kembe Sorelt is női ruhába bújtatják a TV2 Mr. és Mrs. című vetélkedő ma esti adásában. A Jóban Rosszban Kalem dokija, aki az Őrült nők ketrece című színdarabban szobalányt alakított, most ismét ilyen jelmezbe bújik. „Igazából nincs különösebb dolgom így, nekem csak állnom kellett, Zsófi pedig végrehajtotta a feladatot, de vicces volt” – kezdte Sorel, aki jóval könnyebb helyzetben volt, mint párja, Kondákor Zsófi, akinek egyik legnagyobb félelmével kellett szembenéznie a forgatáson. A néhány hónapja második gyermekét világra hozó színésznőnek ugyanis egy csótányokkal teli tálból kellett falatoznia. „Zsófi imádja a paradicsomot, ám nem ebben a formában. Ugyanis a tál, amiből szájjal kellett kivennie a paradicsomokat tele volt afrikai csótányokkal. Hogy végigcsinálta-e, nem árulom el, de az biztos, hogy majdnem kidobta a taccsot” – mesélte az újdonsült apuka, aki azért hozzátette, ezt leszámítva mind a ketten nagyon élvezték a forgatást.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top