TV-sztárok

Mindenórás a TV2 sztárja

Hamarosan megszületik Kondákor Zsófi és Kembe Sorel közös gyermeke. A színészpár afrikai családmodellt szeretne, s eszerint neveli majd babájukat.

Kondákor Zsófi és Kembe Sorel már alig várja, hogy megszülessen a kislányuk. A szappanoperából búcsúzó színészpár már azt is eldöntötte, hogy afrikai módon nevelik majd a gyermeküket – írja a Bors. „Nekem az afrikai családmodell nagyon szimpatikus. Ez nem feltétlenül autoriter, azaz tekintélyelvű nevelést kíván, viszont Afrikában minden gyerek az első pillanattól kezdve tudja, hogy kitől kapja az ételt. Nem arról van szó, hogy nincs önálló akarat, de legyen meg a tisztelet” – fogalmazott a Jóban Rosszban színésze. Párja, Kondákor Zsófi – aki teljesen kivirult a terhességtől – egyébként nem tart a szüléstől. „Biztos, hogy nagyon fog fájni, de én azt gondolom, hogy nem fogok 24 órákat vajúdni, szerintem gyors lefolyású lesz a szülés” – vélekedik a színésznő, aki egyelőre nem döntött arról, mikor áll majd újra munkába.

Mindenórás a TV2 sztárja

 

Kövess minket a Twitteren is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top