Sztárok

Bejelentette: kilép a mentor az X-Faktorból

A Take That együttes frontembere sokkolta a brit X-Faktor nézőit, amikor közölte: ez az utolsó évad, amelyben mentorként láthatják.

Már néhány hete olvasni lehetett olyan pletykákat, melyek szerint a sikeres együttes tagja most utoljára látható a tehetségkutató angol verziójában, ám Barlow hivatalosan csak szombaton erősítette meg a hírt.

A mentor a legutóbbi élő adás egyik értékelése alatt kotyogta ki, hogy nem vállal több évadat. “Három éve ülök ebben a székben, ez az utolsó széria, amiben még szerepelek. És nagyon örülök, hogy ebben az évadban veletek dolgozhatok” – mondta Gary Barlow, aki a hírek szerint újabb Take That lemezt szeretne kiadni négy társával jövőre, valamint ismét turnézni szeretnének.

Ha Gary Barlow kilép, az Simon Cowell visszatérését is jelentheti. Az X-Faktor megálmodója jelenleg az amerikai verzióban osztja a tanácsokat, de régóta pletykálnak arról, hogy visszatér a brit verzióba, amelynek nézettsége évről évre csökken.

Bejelentette: Kilép a mentor az X-Faktorból

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top