Sztárok

Kórházban kezelték Mészáros Árpád Zsoltot

Lemondta szombati fellépését a művész.

Elmaradt Mészáros Árpád Zsolt önálló zenés estje az Átrium Filmszínházban. Ez olyan későn  derült ki, hogy a közönséget már nem volt idő tájékoztatni. Az estére Kerényi Miklós Máté, Brasch Bence, Kocsis Dénes és Serbán Attila ugrott be, hogy szórakoztassa a közönséget – írja a Bors. Az Operettszínház sajtósa elmondta a lapnak, hogy Mészáros Árpád Zsolt influenza miatt mondta le fellépést. “Délután fél hatkor hívtak fel bennünket a szervezők, hogy meg kell menteni a hét órakor kezdődő produkciót. Lélekszakadva rohantunk az Átriumba, ahol már tele volt a nézőtér, mi viszont épp csak beestünk a színpadra” – mondta Kocsis Dénes. Brasch Bence így mesél a történtekről: “Azonnali megoldásra volt szükség, hiszen Zsoltnak annyira fájt a torka, hogy képtelen volt színpadra állni.” A lap információi szerint azonban a művész pénteken szórakozni indult, később pedig alkoholos lehelettel, fejsérüléssel ment be az egyik budapesti kórházba.

Kórházban kezelték Mészáros Árpád Zsoltot

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top