Sztárok

Kibukott Szikora Robi

Szikora Robi kiakadt, hogy az ő mentoráltjai estek ki vasárnap.

Nem erre az eredményre számított Szikora Robi, aki mindvégig nyugtatta csapatának tagjait, amikor a továbbjutókat szólították – írja a Blikk. “Ahogy sétálgatott előttünk, minden továbbjutónál azt hajtogatta: “Papírforma! Most mi leszünk a következők!” Próbált tökéletes nyugalmat árasztani” – mesélték a kiesett MDC tagjai. A srácok kiesése megviselte a mentort, aki így nyilatkozott: “A nézőknek véleménye kiszámíthatatlan… A fiúk kérdezték, hol rontottuk el, én meg mondtam, hogy sehol… Nekem nem lenne kötelességem tovább mentorkodni mellettük, de mivel olyan tehetségesek, folytatom velük, pofozgatom őket.” Az MDC-vel Eckert Anikó párbajozott, akit a mentorok végül továbbjuttattak. “Azt gondolom, igazságos döntés született, és ezt fontosnak tartom hangsúlyozni” – mondta Alföldi Róbert.

 

Titkod van, amit nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top