Sztárok

Szabó Zsófi miatt nem házasodott meg Berki Krisztián

Váratlan fordulatot vett Berki Krisztián titokban szervezett meglepetés esküvője, végül egykori barátnője, Szabó Zsófi miatt nem valósulhatott meg.

Újabb dráma a Berki-Hódi családnál. Kiderült, miért nem omlott kedvese karjaiba a titkos esküvő láttán Hódi Pamela. “Most miért mondtál nemet? Normális vagy? Meglepetésnek szántam, normális vagy? Férfiként romjaimban heverek” – fakadt ki Berki Krisztián a TV2 Édes Élet című realityjének tegnapi adásában. Ám hamar jött is a válasz Pamelától, ami látszólag szíven ütötte a kigyúrt macsót. “Én is, mindenhogyan! Megbeszéltünk valamit, hogy a gyerek után csinálunk esküvőt. Megbeszéltük, hogy nem fontos a polgári, megmondtam, hogy nem húzom fel a Zsófiás ujjadra a gyűrűt” – vágta a testépítő fejéhez Pamela. Valljuk be, jogos a kiakadása. Berki ugyanis még mindig viseli a Szabó Zsófival való kapcsolata alatt készített Zsófia tetoválást. Bár az egykori szerelmesek ma már köszönni sem hajlandók egymásnak, a Fradi korábbi vezére még mindig nem tüntette el a tetkót, amitől a frissen szakított Szabó Zsófi már régen megszabadult. Berki azzal védekezett, azért maradt rajta az örök emlékű bőrvarrat, mert anyukáját, nagymamáját, sőt még az unokahúgát is így hívják. Pamela gyomra azonban mégsem vette be, hogy örök szerelmük zálogát felhúzza arra a gyűrűs ujjra, amin Berki egykori kedvesének neve díszeleg.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top