Sztárok

Sztárban sztár: keményen megtámadták Varga Viktort

Sokszor érte támadás Varga Viktort, hogy a saját neméhez vonzódik, ezért félve vállalta, hogy nőként álljon a Sztárban sztár színpadára.

Amy Winehouse életre kelt szombaton a Sztárban sztár műsorában. Varga Viktor bújt a tragikusan korán elhunyt énekesnő bőrébe, ám az új külsővel megszólalásig hasonlított barátnőjére, Cinthya Dictatorra is. “Nehéz volt nővé válnom, mert egész életemben nagyon sokan támadtak azzal, hogy a férfiakhoz vonzódom. Úgy éreztem, ezt a szakállal végre sikerült levetkőznöm, erre kapok egy női szerepet” – ecsetelte a pénteki műsor után az NLCafénak Varga Viktor. Azt is elmondta, hogy barátnőjével sokat gyakorolt az adás előtt.  “Amikor készült a sminkem, a tükörből, mintha Cinthya nézett volna vissza. Akkor szerettem meg ezt a szerepet” – folytatta az énekes, aki nemcsak az új szerepével, de a magassarkúval és a szőrtelenítéssel is megküzdött a műsor kedvéért.

“A magassarkú a világ legundorítóbb rémálma. Eddig se szerettem, most már aztán végképp utálom. A másik rémálom a szakállam elvesztése volt. Rosszabb, mint a magassarkú. Kilenc hónap alatt kialakítottam egy imidzst, majd mérlegelnem kellett, hogy van egy jó műsor, amiben megmutathatom a hangom és a tehetségem… Tudtam, hogy áldozatot kell hoznom. Olyan opció nem volt sajnos, hogy maradjon, mert nemcsak Amyhez, de egyik karakterhez sem illik” – mesélte az Édes Élet sztárja, aki most pénteken Csonka Pici bőrébe bújik.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top