Sztárok

Elismerte az x-faktoros, hogy nagyot hibázott

Tóth Marcit unokatestvére, ByeAlex is ellátta hasznos tanácsokkal.

Arról mi is beszámoltunk, hogy Tóth Marci nem tanulta meg a dalokat, amiket mentora, Tóth Gabi feladatként kiosztott neki. Az ifjú énekes most  belátta, hogy eddig lusta volt – írja a Bors. “Marci még nagyon fiatal, először van távol a családjától, és nem tudta, hogyan kell kezelni a szabadságot, beosztani az időt… Tudom, hogy mire képes, nagyon tehetséges, jó a hangja, és olyan kisugárzása van, amit észre kell venni” – mondta Marciról Tóth Gabi. Marci a lapnak elmondta, hogy sokat változtatott hozzáállásán. “Lusta voltam, de ez már nem így van. Tudom, hogy mindent bele kell adnom, a sikerért keményen kell dolgoznom.”  Az X-Faktor tehetségének unokatestvére, ByeAlex is adott pár tanácsot. “Leginkább magyarul szeretném hallani énekelni Marcit. A legfontosabb pedig, hogy maradjon meg önmaga, legyen mindig az a szimpatikus, vidéki srác, akinek a nézők megismerték” – mondta az énekes.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top