Sztárok

Sokatmondó fotóval üzent Szabó Zsófi

Napok óta Szabó Zsófi és producer kedvese szakításáról cikkeznek a lapok. Bár még egyikük sem nyilatkozott kapcsolatukról, a színésznő rajongói oldala is tükrözi szomorúságát.

Néhány nappal ezelőtt szellőztette meg az egyik napilap, hogy válságba jutott Szabó Zsófi és Nagy Tamás, a Jóban Rosszban producere alig három hónapja tartó kapcsolata. Bár a szőke színésznő ezt először Facebook oldalán cáfolta egy közös fotóval és idézettel, néhány óra múlva mégis törölte a posztot, és a másnapi hírek már a szakítás tényéről szóltak. Egyik fél sem nyilatkozott azóta, de Zsófi rajongói oldalából csak úgy sugárzik a szomorúság. Magányt sugalló idézetek és távolba meredő tekintetű fotók árasztották el a sorozat Betty Tanakisának falát. Követői egyre jobban aggódnak a színésznőért, aki most egy aranyos, ám de annál sokatmondóbb fotóval próbálja nyugtatni azokat, akik szívükön viselik sorsát. “Egy kis mosoly nektek mára”Zsófi kutyája, Gyémánt tappancsára szerkesztett mosolygós fejjel üzent, jól van.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top