Sztárok

Újra szexis fotón pucsít Kim Kardashian

Számtalan divatbaki és ízlésficamos öltözék után most ismét fürdőruhában mutatta meg magát Kim Kardashian. Minket Bíró Ica 80-as évekbeli naptárjaira emlékeztet, na persze vannak méretbeli különbségek.

Megannyi cikket ihletett terhessége alatt is Kim Kardashian ízléstelen öltözékeivel. A teltkarcsú, homokóra alakú celebritás ugyanis egyszerűen képtelen eltalálni az alakjához passzoló öltözéket. Rendszerint két számmal kisebb ruhákba próbálta belepréselni magát, amitől leginkább  kötözött sonkához hasonlított. Holott amikor terhesen lekapták bikiniben, mindenkinek leesett az álla, milyen jól is néz ki a K, mint Kardashian című valóságshow egyik főszereplője. Azóta Kim már világra hozta első gyermekét, a fura névre keresztelt North Westet, ám ízlése a szülés után sem változott. Most azonban Instagramos oldalán tett közzé egy fotót, ezen hófehér fürdőruhában feszít, és végre mi is tudunk valami pozitív dolgot írni Kanye West szívszerelméről. Kardashian ugyanis végre jól fest egy fotón.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top