Sztárok

Tóth Gabi kibukott: “Haragszom Szikora Robira!”

Az After X-ben nem palástolta érzelmeit Tóth Gabi, aki úgy érzi bosszúból kellett távoznia mentoráltjának az X-Faktorból.

Már szombaton is többször egymásnak feszültek a mentorok, ami vasárnap csak tovább folytatódott. Nem tudtak dönteni ugyanis, hogy Péterffy Lili vagy Tóth Marci távozzon, így a nézők szavazatai döntötték el, melyik énekes számára ér véget a verseny. Tóth Gabi “fia” kapta a legkevesebb szavazatot. A fiú és mentora is sokkot kaptak a döntés hallatán, Gabi még az After X-ben is feldúltan nyilatkozott. “Megmondom őszintén, én erre nem számítottam, de nem annak tudom be, hogy Marci volt az az ember, akit a legkevésbé szeretnek, hanem annak, hogy nagyon sok emberre, akinek nagy a rajongótábora, elfelejtenek szavazni” – kezdte véleményezni a történteket az énekesnő, aki azt sem tagadta, haragszik mentortársára, Szikora Róbertre, aki szerinte direkt hagyta a nézőkre a döntést.

Tóth Gabi Szikorát hibáztatja

“Igen, haragszom Robira, de közben nem haragudhatok, mert nyilvánvalóan játssza a játékot. Nyilván haragszom, mert Marci ment. Kicsit másként látom a dolgokat, lehet, hogy egy kicsit benne volt, hogy a múlt héten az MDC-nek mondtam azt, hogy menjenek haza és emiatt döntött így, hogy a borítékot választotta. De nem baj, nem vagyok egy haragtartó, már el is múlt a haragom. De lehet, hogy még nem annyira” – mondta feldúltan az énekesnő, akinek mentoráltja még percekkel a döntés után sem nagyon tudott szóhoz jutni.

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top