Sztárok

FLABéLOS – ÁTMOZGAT – vol2.

2013. szeptember 10-én megjelent cikkünkben már bemutattunk három FLABéLOS használót, és beszámoltunk tapasztalataikról: arról, kit hogyan mozgat át a FLABéLOS. Íme a folytatás, ismét a legkülönfélébb korosztályból, a legkülönfélébb problémákkal.

A FLABéLOS nemcsak a hölgyeké! És nemcsak az időseké. Attila korábban válogatott élsportoló volt. Egy térdsérülés miatt azonban fel kellett hagynia karrierjével, és korábbi életmódjával is. A bal térdében elszakadt a keresztszalag, és emiatt nem tudta terhelni a lábát, ami a mindennapokra is kihatott. Édesanyja ajánlotta neki a FLABéLOS-t. 1,5 hónap után az izomzata nagyon szépen fejlődött. Az eredmény az orvosát is meggyőzte, mert látványos volt a fejlődés. A legjobban azt szereti benne, hogy 10 perc alatt 50 percnyi edzőtermi munkát tud elérni vele. A sérült lába is olyan mértékben erősödött meg, hogy könnyebben mozog – nemcsak a hétköznapokban. A közérzetét is nagyon jól javítja, jobban alszik, és fittebben ébred.


Orsi
fiatal kora ellenére komoly betegségben szenved, ugyanis gerincsérve van. Mióta a FLABéLOS-t használja, az élete nem a szenvedés körül forog. Át kellett azért szerveznie az életét a betegség miatt, hiszen korábbi kedvenc sportjáról, a pilatesről is le kellett mondania, mert fájdalmat okozott neki. A gerinctorna sem hozta meg a kívánt hatást, majd ezek után próbálta ki a FLABéLOS-t. Már első alkalommal megtetszett neki, és lassan 1 éve használja a készüléket. A lába 15 éve zsibbadt a gerincsérv miatt, de a Flabélos 2 hetes, heti 3X10 perces használata során a zsibbadás elmúlt.


Barbara
egy fiatalos nyugdíjas, aki nyitott a világ újdonságaira, főleg, ha az egészségéről van szó. Cukorbetegsége és erős fájdalmakkal járó köszvénye miatt fia kedvese javaslatára állt fel először a FLABéLOS billegő padjára. Az első alkalommal csak fia segítségével tudott lejönni a második emeleti lakásából, de megérte a fáradtságot. Már egy, másfél hét után olyan változásokat érzett magán, hogy nemcsak a második emeletről tudott egyedül lejönni, hanem a tömegközlekedési eszközöket is bátran használta. A család is megnyugodott, hogy újra egyedül tudja élni a hétköznapjait.

Összefoglalónkban látványosan kitűnik, hogy a Flabélos ÁTMOZGAT mindenkit! Attila, Orsi és Barbara a zuglói Flabi Stúdiót választották, hiszen közel van a lakhelyükhöz, és 10 percre bármikor be tudnak ugrani. Nagy könnyebbség ez a közelség mindenkinek, akik a „Minősített FLABéLOS Partner” pecséttel ellátott szalonokat látogatják. Köszönhetően a szalonok országos szinten bővülő számának, egyre több emberhez juthat így el a szolgáltatás.

Keresse meg Ön is a lakhelyéhez legközelebb esőt itt!

Előző cikkünket itt olvashatja el.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top