Sztárok

Német X-Faktorban indul Bencsik Tamara

Bencsik Tamara és párja külföldön épít karriert.

Bencsik Tamara és DJ párja Németországban próbálnak szerencsét, novemberben vágnak neki a nagy útnak – írja a Bors. “A svájci határ mellé, egy már lefoglalt albérletbe költözünk. Amint kiérünk, mindenekelőtt jelentkezem egy nyelviskolába, mivel nem tudok németül. Majd beadom a jelentkezésem valamelyik tehetségkutatóba, talán épp az X-Faktorba” – mondta Bencsik Tamara, aki példaképként tekint a magyar X-Faktor mentorára, Tóth Gabira. “Már nem emlékszem pontosan, hogy egy műsorfelvételen vagy fellépésen találkoztunk először Gabival, de az biztos, hogy az első perctől fogva tudtam, mi nagyon hasonlítunk egymásra. Mindketten pörgünk ezerrel, és nem lehet bennünket lelőni. Általában egy-egy parti, rendezvény alkalmával futunk össze, és akkor pár pohár után nagyokat szoktunk lelkizni. Sokat segített nekem, amikor padlón voltam, és hasznos tanácsokkal látott el” – mondta Bencsik Tamara. Azt is elárulta, örül annak, hogy egy fiatal énekesnő ül a mentori székben.

Bencsik Tamara példaképként tekint Tóth Gabira

 

 

Titkod van, és nincs kivel megbeszélned? Kíváncsi vagy, mások mit rejtegetnek? Már mobilon is könnyen, gyorsan írhatsz-olvashatsz anonim módon a Megsúgom oldalon!  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top